HOERA, HAPPY NEW WEBSITE!Na een hele tijd van ontwerpen, correctierondes, programmeren, veranderen van smaak, nieuwe ideeën, nog meer correctierondes, geduld en vooral veel liefde presenteren we met trots onze nieuwe website!

Om te vieren dat de website online staat, trakteren we in de maand april op een wenkbrauwtreatment voor jou én je vriendin.

Wat moet je doen?
Laat op Instagram of Facebook in een reactie achter wat je van onze site vindt, tag je vriendin waar je samen mee langs wilt komen voor een behandeling en plan een vriendinnendate in bij Salon54.
  • Alle vriendinnen die in april samen een knip- en/of kleurbehandeling ondergaan, krijgen een wenkbrauwbehandeling (ter waarde van EUR 30,-) cadeau!*
  • Ben jij al een happy client van Salon54 en adviseer jij je vriendin om ook naar Salon54 te komen? Na de knip- en/of kleurbehandeling van je vriendin krijgen jullie beiden ook in april een wenkbrauwbehandeling (ter waarde van EUR 30,-) cadeau.*
**Vermeld dit wel als je een reservering maakt, zodat wij extra tijd voor jullie kunnen inplannen.

Met dank aan:
Denny Beljaards voor de huisstijl, Karel van Pro Productions voor het programmeren, Charlotte Tan van TNXaLOT voor de kritische blik, Inge Snelders voor de fotografie, en onze modellen Tanja Kok en Sophary You.
Wat zijn we blij met onze mooie site 🖤