KNIPPEN & KLEUREN

1.) Salon54 | Knippen & Kleuren Haarlem - hoofdmassage

KNIPPEN

De perfecte mix van werk en passie

Onder het genot van een welkomstdrankje aan onze grote tafel, is er tijd voor een persoonlijk overleg. Wij kijken verder dan alleen knippen. Wij kijken naar de wens, gezichtsvorm, haarstructuur en natuurlijke valling van het haar. Technisch, esthetisch en modisch te werk gaan is waar wij als Salon54 voor staan. Het gaat om de uitstraling die bij je past. In een aparte ruimte geniet je van een uitgebreide hoofdmassage die bij iedere behandeling wordt gegeven.

2.) Salon54 | KLEUREN & HIGHLIGHTS Haarlem - hoofdmassage

KLEUREN & HIGHLIGHTS

Bij Salon54 maken wij uitsluitend gebruik van Redken kleurproducten. Deze kleurproducten zijn ammoniavrij en op basis van onder andere arganolie.

Redken haircolor biedt een complete lijn aan kleurproducten voor een eindeloze creativiteit op kleurgebied met een maximaal behoud van de haarkwaliteit. De producten zijn geschikt voor elke klant en elke kleurwens.

Redken Haircolor
3.) Salon54 | MAKE-OVERS - Haarlem - hoofdmassage

MAKE-OVERS

Schoonheid komt van binnen en komt het mooist tot zijn recht als je dat met trots uitdraagt.

Heb je vaak een bad hair day, ben je druk in de weer met styling producten, föhn en andere tools, zonder een bevredigend resultaat? Hoog tijd voor verandering en een goed advies!

Als je ’s morgens in de spiegel kijkt en ziet dat je haar goed zit, dan krijg je meteen meer zelfvertrouwen en dat straal je uit.

Door middel van knippen, hairstyling, producten, tools, make-up, kleur- en stylingadvies, dragen wij zorg voor de look die jou mooier maakt en je goed laat voelen.

Wij geven je een persoonlijk advies en noteren alle tips, tools en producten in een boekje, zodat je thuis alles nog eens rustig na kunt lezen.