BRUIDSARRANGEMENTEN

Gefeliciteerd, je bent verloofd! Het huwelijk is een dag waar je al lang van te voren naar uitkijkt. Op jouw grote trouwdag wil jij natuurlijk dat alles perfect is en soepel verloopt. Met ons bruidsarrangement (bruidshaar & -make-up) denken wij tijdens je trouwerij van begin tot eind met je mee.

PERSOONLIJK GESPREK

We beginnen met een persoonlijk gesprek waarin wij luisteren naar jouw wensen en inspiraties. Hoe ziet jouw ideale trouwcoupe en bruidsmake-up eruit? Daarna wordt gekeken naar de stijl van het huwelijk, de locatie en natuurlijk de jurk en eventuele sieraden, om zo het complete ‘perfecte’ plaatje te vormen.

BEHANDELPLAN

Wij maken vervolgens een behandelplan met daarin opgenomen het knippen van jou en je partner, het eventueel kleuren van jouw haar, in combinatie met een proefkapsel en de make-up. Dit gebeurt vaak een aantal weken voor de grote dag, zodat wij weten wat ons, op de dag zelf, precies te doen staat.

IMPRESSIE


SPECIALE WENSEN

Indien gewenst kunnen wij in de middag of avond terug komen om je bruidskapsel en make-up bij te werken en/of aan te passen. Zo kun je, met een nog steeds stralende look, de avond in of zelfs in een geheel andere style verschijnen aan het diner of op jullie feest. Uiteraard zijn wij er ook voor het verzorgen van het haar en make-up van jullie gasten.
Een belangrijk moment is natuurlijk de fotoshoot. Hier kunnen wij jullie ondersteunen met onze kennis en kunde door je look bij te werken waar nodig. Hierbij werken wij ook regelmatig samen met professionele fotografen.