BEAUTY

Salon54 - Beauty - Make-up | Peter Kos

MAKE-UP

Salon54 accentueert met make-up de positieve gezichtskenmerken om zo je natuurlijke look meer kracht bij te zetten en jou nog mooier te maken!

Wil je smokey eyes en elegante wenkbrauwen, of volle sensuele lippen? Door de combinatie van jouw wensen en onze kennis en ervaring zal de perfecte look worden gecreëerd.

Wil je er fantastisch uitzien en ook weten welke make-up het beste bij je past? Wij geven je graag een passend advies en maken het voor je waar!

Salon54 | Wenkbrauwen | Young Blood

WENKBRAUWEN

Bij Salon54 kun je ook terecht voor het epileren, harsen en verven van jouw wenkbrauwen. Wij kijken naar de vorm van je wenkbrauwen en je gezichtsvorm. Wanneer de wenkbrauwen in harmonie zijn met het gezicht, zul je zien dat jouw blik zich zal openen en meer zal spreken.

Salon54 Beauty - Beauty Rituelen

BEAUTY RITUELEN

Een verzorgde huid, stralende ogen, soepele lippen en glanzend haar. Zo zien wij er graag uit!

Onze beauty rituelen schenken aandacht aan je innerlijke en uiterlijke schoonheid. Volgens onze visie is alles met elkaar verbonden: je gezicht met je lichaam, je lichaam met je gemoedstoestand en je stemming met je uitstraling.

Tijdens onze beauty rituelen kun je genieten van een massage die bij je past, zoals; een ooglift massage of een handmassage. Of voor een totale ontspanning boek je een massage deluxe. Even een moment voor jezelf!

Ieder mens heeft behoefte aan zowel innerlijke als uiterlijke schoonheid.