SALON54

Team Salon54 staat voor kwaliteit en streeft ernaar om haar klanten tevreden en met een uitgerust gevoel de salon deur uit te laten gaan. 
Naast de high-end producten waarmee wordt gewerkt, wordt u behandeld door getrainde professionals die hun vak verstaan. 

Bij Salon54 werken, betekent dat je met passie en drive je beroep uitoefent en dat je open staat voor je eigen ontwikkeling binnen dit prachtige vak! 

Janine-Scheers-Salon54-Haarlem_408X600px

Janine Scheers
Owner

Meer info
Mariska-Krikke-Salon54-Haarlem_408X600px

Mariska Krikke
Owner

Meer info

Raisa Oosterhof
Top Stylist

Meer info

Robert Hubert
Junior Stylist

Meer info
Janine Scheers -Salon54 - Haarlem

Janine Scheers

Ik ben Janine Scheers, een gedreven hairstylist met innerlijke passie en enthousiasme voor het vak. Ik heb ruim 16 jaar ervaring in het kappersvak, Ik heb ruim 16 jaar ervaring in het kappersvak, waarvan 10 jaar bij Rob Peetoom. Daar heb ik ook de ervaring opgedaan van het geven van educatie op de Rob Peetoom Academy.

Mijn kennis en kunde doorgeven aan andere hairstylisten die net zo gedreven en enthousiast zijn als ik, geeft mij een gevoel van voldoening.

Elke werkdag is een dag met voldoening en veel plezier.

LEEF JE DROMEN

Als klein meisje was ik al verliefd op ‘haar’. Al jong wist ik dat ik kapster wilde worden en ik kon niet wachten om het avontuur aan te gaan. Mijn grote droom is uitgekomen; het starten van Salon54! Het leukste is dat ik dit samen met Mariska mag doen. Twee verschillende hairstylisten met beide een kritische blik op kwaliteit, overkoepelende interesses en een gezamenlijke visie.

TRENDS

Trends veranderen voortdurend. Ik vind het heel interessant om de verbanden tussen de trends te ontdekken en daar met mijn expertise een eigen draai aan te geven. Geen klant is hetzelfde en daarom vind ik het belangrijk om echt te kijken naar de persoon in de stoel, samen te overleggen en een eindresultaat te creëren waar wij ons beiden goed bij voelen. 

Het creëren van een verbluffend en verrassend eindresultaat, zoals bij metamorfoses, stelt mij in staat om mijn creativiteit te uiten. A little bit of everything!

“Wie weet … ontmoeten wij elkaar binnenkort!”

Janine werkt op:


Donderdag  van 09.00 – 21.00
Vrijdag         van 09.00 – 17.30
Zaterdag      van 08.00 – 16.00

Mariska Krikke -Salon54 - Haarlem

Mariska Krikke

Ik ben Mariska Krikke. In de 20 jaar dat ik in dit vak zit heb ik mijn ervaring opgedaan bij diverse toonaangevende salons, waaronder 10 jaar bij Rob Peetoom. Daarnaast heb ik als freelance hair and make-up artist voor fotoshoots en fashion shows meerdere bekende Nederlanders in mijn stoel gehad.

PASSIE

Het is mijn passie mensen mooier te maken en zich goed te laten voelen bij de uitstraling die zij wensen te hebben. Ik werk met mijn motto: “Zijn wie je echt bent maakt gelukkig” – Boeddha. Kijken vanuit de puurste vorm.
Met een vertrouwde vaste klantenkring en de nieuwe klanten die ik graag verwelkom, was de stap om samen met Janine Salon54 te beginnen een logisch vervolg in mijn carrière.

SFEER

Het ware geluk laat zich zien in de alledaagse dingen: Een muziekje op de zondagochtend, de aanstekelijke lach van mijn dochter of het samen zijn met familie aan mijn moeders keukentafel. De houten tafel in de salon is daarom ook de spil van onze beautylounge. Hier kan ik echt kijken naar de mens, en zien wat een ongelooflijke schoonheid er is.

Mariska werkt op:


Dinsdag  van 09.00 – 21.00
Vrijdag    van 09.00 – 17.30
Zaterdag van 08.00 – 16.00

Raisa Oosterhof

Ik ben Raisa Oosterhof. Ik mag het leukste werk doen dat er is…. Mensen laten zien hoe mooi ze kunnen zijn!

Met 16 jaar ervaring in het kappersvak, waarvan ruim 14 jaar bij Rob Peetoom, heb ik mijn eigen stijl ontwikkeld als hairstylist en visagist. Door mijn passie en creativiteit zie ik wat er past bij de klant; iedereen is anders en heeft andere wensen. Daarom vind ik het belangrijk om een persoonlijk advies te geven waarbij ik goed luister naar de klant.

Naast mijn liefde voor het kappersvak, vind ik het doen van make-up en wenkbrauwen een echt passende aanvulling. Het is heel leuk om het totaalplaatje te mogen doen bij iemand. Of het nu voor een bruiloft of feest is, of omdat diegene een nieuwe kleur op haar lippen wil.

Het geven van ‘nieuw haar’ aan de klant geeft mij elke dag weer nieuwe energie en inspiratie.

Raisa werkt op:


Maandag van 09.00 – 17.30
Dinsdag van 09.00 – 21.00 
Woensdag van 09.00 – 17.30

Robert Hubert -Salon54 - Haarlem

Robert Hubert

Met veel enthousiasme volg ik de kappersopleiding in Haarlem. Al van jongs af aan heb ik oog voor detail en hou ik van precies werken, waardoor ik het kappersvak heel leuk vind.

Mijn passie voor het kappersvak is de laatste jaren ontstaan. Als je jong bent weet je vaak nog niet wat je wilt. Nu ik de opleiding volg en bij Salon54 stage mocht komen lopen voelde het als thuiskomen! Naast knippen en stylen krijg ik op school ook visagie en dat mag ik ook in de salon doen. Hiervan word ik extra enthousiast en dit is een van de leukste dingen van mijn werk bij de salon. Ik hou van de reacties van mensen die zich mooi voelen. Het kan mensen zo doen opvrolijken.

Ik hoop dat ik er nog lang in door kan gaan en nog veel meer in kan leren.

Tot snel!”

Robert werkt op:


Dinsdag  van 12.00 – 21.00
Zaterdag van  08.00 – 16.00