Hair Spa Treatment

3.) Haar Spa Threatment | Salon54

Salon54 gelooft erin dat bij een gezonde hoofdhuid ook gezond en vitaal haar ontstaat. De Hair Spa Treatment is daarom gericht op het gezond maken, en houden, van de hoofdhuid. En is geschikt voor zowel vrouwen als mannen, in het bijzonder met hoofdhuid problemen, haaruitval, gekleurd haar, beschadigd haar, gestrest haar, zwem- en/of zwangerschapshaar.

De Hair Spa Treatment wordt omschreven als een facial voor het haar, waarbij de hoofdhuid en het haar gereinigd en verzorgd worden en een beschermende behandeling krijgen.

Iedereen is uniek, daarom wordt ook voor elke Hair Spa Treatment een persoonlijke diagnose gesteld en een behandeling op maat gemaakt.

1.) Haar Spa Threatment | Salon54

BEHANDELING

De treatment wordt aangebracht op het droge haar en hoofdhuid, zodat de producten het maximale effect bereiken. Dit in combinatie met heerlijke massages. De behandeling wordt uitgevoerd in een aparte ruimte waar ook het haar zorgvuldig wordt gewassen. Het resultaat is onmiddellijk zichtbaar en nog lang voelbaar.

Met deze behandeling worden het haar en hoofdhuid in topconditie gebracht, en daarom is er voor deze behandeling ook een langere tijd nodig dan voor een normale wasbeurt. De behandeling duurt in totaal anderhalf uur, dan wordt het maximale effect van de Hair Spa behaald. De treatment wordt afgerond met een uitgebreide föhnbehandeling. Een Hair Spa Treatment is een verwenmoment voor je hoofdhuid & haar en heel ontspannen voor jezelf. Me time!