HAIR EXTENSIONS

EXTENSIONS

• Volume en voller haar
• Een totale of gedeeltelijke verlenging met Wefts
• Verandering van haarkleur
• Glamourlook/Bruidscoupe met Hairdress
• Haarstuk-oplossingen voor dunner haar met Hairclips

BEHANDELING

We beginnen met een persoonlijk gesprek waarin wij zullen luisteren naar jouw wensen waarna we de mogelijkheden bespreken, zodat we bijpassend haar kunnen inzetten van de beste kwaliteit in hetzelfde haartype en kleursoort.

Wij maken vervolgens een behandelplan met daarin opgenomen het aansluiten van jouw haar, stylen, en het eventueel kleuren van jouw haar. Na akkoord reserveren we het haar en vragen wij om een aanbetaling.

Voor het verwijderen of opnieuw inzetten van extensions rekenen wij ons uurtarief van € 60,- of een deel hiervan.

FAIR TRADE HAIR

Wij werken alleen met toeleveranciers die ‘Fair trade’ verkopen. Dat betekent dat de donoren vrijwillig afstand doen van hun haar én daarvoor een eerlijke prijs krijgen. Onze toeleverancier Balmain koopt al vijftig jaar haar in China waar vrouwen gemiddeld zes maandsalarissen krijgen voor het afstaan van hun haar.

BALMAIN IS ERVARING IN HAIR EXTENSIONS

“Nr. #1. in quality extensions!”
Bij Salon 54 werken wij met een persoonlijk advies, kwaliteit, betrouwbaarheid en transparantie naar de klant. We werken met BalMain Hair een van de meest bekende leveranciers op het gebied van haar. We doen ons uiterste best om garantie te geven op de herkomst en kwaliteit, mits de juiste producten worden gebruikt en de adviezen worden opgevolgd voor onderhoud.