HAIR EXTENSIONS

BALMAIN IS ERVARING IN HAIR EXTENSIONS

“Nr. #1. in quality extensions!”

Bij Salon54 werken wij met een persoonlijk advies, kwaliteit, betrouwbaarheid en transparantie naar de klant. We werken met Balmain Hair, een van de meest bekende leveranciers op het gebied van hair extensions. We doen ons uiterste best om garantie te geven op de herkomst en kwaliteit, mits de juiste producten worden gebruikt en de adviezen worden opgevolgd voor onderhoud.

Haarstukken van 100% echt haar, worden gemaakt van de beste kwaliteit haar. Dit haartype staat bekend als session hair. Session hair, ontwikkeld door haarstylisten, is een mix van fijn en normaal haar. Het is makkelijk te stylen en te krullen net als natuurlijk haar. In combinatie met het gebruik ban Balmain Hair Care en styling producten biedt Balmain Paris Hair Couture een kwaliteitsgarantie van 6 maanden.

EXTENSION-MOGELIJKHEDEN

#1 BALMAIN PROFESSIONAL
Balmain Hair heeft in de Balmain Professional collectie onderscheidt gemaakt in drie populaire professionele applicatie systemen:

  • Braid extensions
  • Double Hair
  • Tape extensions
#2 Ready to wear Collection

Ontdek de backstage geheimen van de fashion shows met de Balmain Ready-to-Wear collection.

Balmain Paris Hair Couture heeft in samenwerking met backstage haarstylisten een exclusieve Ready-to-Wear collectie met haarstukken ontwikkeld, om de perfecte catwalk looks mee te creëren.

Luxueuze lengte, geweldig volume of een elegante up-do in slechts enkele minuten. Laat je adviseren door onze stylisten, neem een kijkje achter de schermen en ontdek de backstage geheimen van de fashion shows.

  • Volume en voller haar
  • Een totale of gedeeltelijke verlenging met Humain Hair
  • Verandering van haarkleur
  • Glamourlook/Bruidscoupe met Hairdress
  • Haarstukoplossingen voor dunner haar met Hairclips
  • Fasion Catwalk Ponytail of Fringe
BEHANDELING

We beginnen met een persoonlijk gesprek waarin wij luisteren naar jouw wensen, waarna we de mogelijkheden bespreken, zodat we bijpassend haar kunnen inzetten van de beste kwaliteit in hetzelfde haartype en kleursoort.

Wij maken vervolgens een behandelplan met daarin opgenomen het aansluiten van jouw haar, stylen, en het eventueel kleuren van jouw haar. Na akkoord reserveren we het haar en vragen wij om een aanbetaling.

Voor het verwijderen of opnieuw inzetten van extensions rekenen wij ons uurtarief van 60,-, of een deel hiervan.

IMPRESSIE


FAIR TRADE HAIR

Wij werken alleen met toeleveranciers die ‘fair trade’ verkopen. Dat betekent dat de donoren vrijwillig afstand doen van hun haar én daarvoor een eerlijke prijs krijgen. Onze toeleverancier Balmain koopt al vijftig jaar haar in China, waar vrouwen gemiddeld zes maandsalarissen ontvangen voor het afstaan van hun haar.