T. 023-20 25 404 | AFSPRAAK MAKEN: online booken instagram pinterest Google +
Bel Salon 54 voor vragen of een passend (haar)advies!
Maak direct een afspraak bij Salon 54

Salon 54


Wie zijn wij?

Janine Scheers

 

Salon 54 | Janine Scheers & Janine Scheers Ik ben Janine Scheers, een gedreven hairstylist met innerlijke passie en enthousiasme voor het vak. Als klein meisje droomde ik al van niets anders dan, door middel van haar en make-up, 'mensen mooi te maken'. Een paar jaar geleden heb ik de eerste ondernemersstap gezet, namelijk 'Stoelhuur'. Tot de dag van vandaag mijn beste keus! Elke werkdag is een dag met voldoening en veel plezier.

 
Leef je dromen

Nu is het tijd voor mijn grote droom. Het starten van Salon 54! Het leukste is dat ik dit samen met Mariska mag doen. Twee verschillende hairstylisten met beide een kritische blik op kwaliteit, overkoepelende interesses en een gezamenlijke visie.

 
Trends

Trends veranderen voortdurend. Ik vind het heel interessant om de verbanden tussen de trends te ontdekken en daar mijn eigen expertise aan toe te voegen. Omdat geen klant hetzelfde is, vind ik het belangrijk om echt te kijken naar de persoon in de stoel, samen te overleggen en een eindresultaat te creëren waar wij ons goed bij voelen.

Het creëren van een verbluffend en verrassend eindresultaat, zoals bij metamorfoses, stelt mij in staat om mijn creativiteit te uiten. A little bit of everything!

"Wie weet ... ontmoeten wij elkaar binnenkort!"

   

Mariska Krikke

 Salon 54 | Janine Scheers & Mariska Krikke Ik ben Mariska Krikke. In de 20 jaar dat ik in dit vak zit heb ik mijn ervaring opgedaan bij diverse toonaangevende salons, waaronder 10 jaar bij Rob Peetoom. Daarnaast heb ik als freelance hair and make-up artist voor fotoshoots en fashion shows meerdere bekende Nederlanders in mijn stoel gehad.

 
Passie

Het is mijn passie mensen mooier te maken en zich goed te laten voelen bij de uitstraling die zij wensen te hebben. Met als motto: "Zijn wie je echt bent maakt gelukkig" - Boedha. Kijken vanuit de puurste vorm. Met een vertrouwde vaste klantenkring en de nieuwe klanten die ik graag verwelkom, is de stap om samen met Janine Salon 54 te beginnen een vervolg in mijn carriére.

 
Sfeer

Het ware geluk heeft zich verstopt in de alledaagse dingen: Een muziekje op de zondagochtend, de aanstekende lach van mijn dochter of het samen zijn met familie aan mijn moeders keukentafel. De houten tafel in de salon, is de spil van onze beautylounge. Het is mijn manier om echt te kijken naar de mens, en te zien wat een ongelooflijke schoonheid er is.

"Graag tot ziens bij ons in de salon!"

 

Raisa Oosterhof

 Salon 54 | Janine Scheers & Raisa Oosterhof Ik ben Raisa Oosterhof. Ik mag het leukste werk doen dat er is.... Mensen laten zien hoe mooi ze kunnen zijn!

Met 16 jaar ervaring in het kappersvak, waarvan ruim 14 jaar bij Rob Peetoom, heb ik mijn eigen stijl ontwikkeld als hairstylist en visagist. Door mijn passie en creativiteit zie ik wat er past bij de klant; iedereen is anders en heeft andere wensen. Daarom vind ik het belangrijk om een persoonlijk advies te geven waarbij ik goed luister naar de klant.

Naast mijn liefde voor het kappersvak, vind ik het doen van make-up en wenkbrauwen een echt passende aanvulling. Het is heel leuk/bevredigend om het totaalplaatje te mogen doen bij iemand. Of het nu voor een bruiloft of feest is, of omdat diegene een nieuwe kleur op haar lippen wilt. Het geven van 'nieuw haar' aan de klant geeft mij elke dag weer nieuwe energie en inspiratie.

"Liefs Raisa!"

 

Sanne Vrolijk

 Salon 54 | Sanne Vrolijk- Junior Stylist Met veel passie doe ik de kappersopleiding bij Nova Beverwijk.

Ik volgde mijn hart en zo kwam ik uit bij het kappersvak. Vroeger was ik altijd al bezig met mijn eigen haren en make up op te doen tot dat ik echt wist ja dit past bij mij. Vanaf het eerste moment heb ik het gevoel dat ik bij Salon 54 op mijn plek zit. Ik heb al vrij snel heel veel dingen geleerd. Daarnaast geven ze mij de kans om me verder te kunnen ontwikkelen, door middel van trainingen en cursussen.

Als je bij mij je haar laat kleuren vertel ik je alles overnieuwste make up trends!

 

"Tot snel!"

 

Robert Hubert

 Salon 54 | Robert Hubert - Junior Stylist Met veel enthousiasme doe ik de kappersopleiding in Haarlem. Al van jongs af aan heb ik een oog voor detail en hou ik van precies werken waardoor ik het kappersvak heel leuk vind.

Deze passie is de laatste jaren ontstaan. Als je jong bent weet je vaak niet wat je wilt. Nu ik begonnen ben met de opleiding en bij Salon 54 stage loop voel ik me op mijn plek! Naast knippen en stylen krijg ik op school ook visagie en dat mag ik ook in de Salon doen. Hiervan word ik extra enthousiast en dit is een van de leukste dingen van mijn werk bij de Salon. Ik hou van de reacties van mensen die zich mooi voelen. Het kan mensen zo doen opvrolijken.

Ik hoop dat ik er nog lang in door kan gaan en nog veel meer in kan leren.

 

"Tot ziens!"

Salon 54 - Knippen, Kleuren & Makeovers

Hair

Het gaat om de uitstraling die bij je past.

» Lees meer!

View more
Salon 54 - Make-up, Visagie, Knippen, Wenkbrauwen & Makeovers

Beauty

Accentueer het positieve voor de meest krachtige look!

» Lees meer!

View more
Salon 54 - Bruiden, Bruidskapsel, Bruidsmake-up, Visagie, Knippen

Bruiden

Een adembenemende look op de mooiste dag uit je leven!

» Lees meer!

View more
Salon 54 - Stylingsproducten SACHAJUAN, Mr. Smith en Redken

Producten

SACHAJUAN - Ongecompliceerd en adembenemend mooi haar.

» Lees meer!

View more