T. 023-20 25 404 | AFSPRAAK MAKEN: online booken instagram pinterest Google +
Logo Salon 54
Salon54 - Knippen Haarkleuring Wenkbrauwen Make-up Haarlem

Salon 54 | Hair & Beauty Lounge

Kapsalon Knippen Haarlem.nl

Kapsalon Knippen Haarlem is beter bekend als Salon 54, dé in de Haarlemse Garenkokerskwartier gelegen Hair & Beauty Lounge. Salon 54 is dé Kapsalon voor Hairstyling van het Kapsel, ook wel Knippen van het Haar, met andere woorden de perfecte Knipbeurt!

De Hairstylisten Janine Scheers & Mariska Krikke , beiden wonend in Haarlem, bekleden beide het ambacht als Topstylist en bedienen als Kapster zowel Heren als Dames.

De expertise van beide Haarlemmers spreidt het complete pallet van Kleuren , Kleuradvies, Make-up en/of Visagie, Beauty & Beautybehandeling of zgn. Beauty Treatment, Wenkbrauwen / Eyebrow tot aan Vlechten.

Tot slot mogen en Bruidsarrangementen en de bijhorende behandelingen ook niet ontbreken. De Bruiden ondergaan een ware Metamorfose, ook wel Makeover, waarbij het Bruidkapsel en bijhoren Make-up wordt verzorgd, afgestemd aan uw wensen.

Workshop Tijdens de Workshops mag men zelf de kneepjes van het vak eigen maken en worden de verschillende technieken uitgelegd. Elke keer komt er een ander thema aan bod komt, zoals bijvoorbeeld Smokey Eyes, Vlechten e.d.

De haarstylingsproducten die in de salon gebruikt worden zijn Redken, Mr. Smith en SACHAJUAN.